Forum

Kontaktuppgifter till styrelsens medlemmar hittar du under fliken Styrelsen.

block och pennaHär kan ni som bor i Aida ta upp ämnen på hemsidan eller andra saker som rör området, eller tipsa andra i området om sådant som rör vårt boende, tex hantverkare, trädbeskärare, städfirmor, flyttfirmor, låssmeder mm.

Här kan du också efterlysa barnvakt, hundvakt eller nya ägare till kattungarna.

Kommentarer förhandsgranskas av ordföranden och eventuella personangrepp kommer att tas bort, men vi utgår från att det inte kommer att behövas. Vill du klaga på någon, vänd dig i första hand direkt till denne, i andra hand direkt till någon i styrelsen.

 

19 tankar kring ”Forum

 1. Grammis

  Hej, jag har hittat ett par nycklar som någon har glömt vid sopporna. Det går att hämta upp de på Kärrgränd 35!

  Svara
 2. Gunnar Winqvist

  2019-10-02
  Hej, jag har tagit hand om en nyckelknippa som satt fast i mittersta sopbehållaren.
  Ring 0702 767767

  Svara
 3. Maria Winqvist

  Hej! I vår huslänga (Kärrgränd 79-97) har vi tyvärr fått problem med råttor, inte möss utan råttor. Troligtvis är anledningen tunnelbygget. Anticimex har varit hos någon husägare o lagt fällor o likaså har andra lagt ut fällor på eget initiativ. Det har även legat några överkörda råttor på gång vägarna. Nu gäller det att minimera problemen så mycket som möjligt, så att det inte blir ett bestående problem. Extra viktigt är att inte lämna avfallspåsar på uteplatser att hålla rent kring soptunnan o inte minst att se till att trädgårdsavfall inte blir liggande på uteplatserna. Hjälps vi åt så lär våra råttor inte bli långvariga i vårt fina område. Prata gärna med dina grannar o sprid informationen, så att alla bli uppmärksamma. Det är säkert fler som har lagt märke till problemet. Hälsningar o må så gott Mia

  Svara
 4. Jana Boutani

  Hej. Jag undrar om det finns någon som brukar köpa större mängder ved, ca 3 kubik. Om fler köpte tillsammans?
  Jana Kg13

  Svara
  1. admin Inläggsförfattare

   Vissa sättningar får man räkna med, husens grunder är pålade och kommer inte att påverkas. Pilarna hör till områdets finaste träd och skapar trivsel. Det finns inga planer på att ta ned pilarna. /Styrelsen Aida

   Svara
 5. Håkan

  Fundering angående våra garage. Har letat efter information hur garaget får användas, men hittar inget. Känns som om många använder garaget som förråd och det kan inte vara ok. 1 bil och kanske däck verkar väl rimligt , men när det blir fullbelamrat med div bråte som permanent är placerat där har det spårat ur lite. Det finns såvitt jag vet lagar och brandskyddsregler som måste följas. vill inte trampa någon på tårna , men när sunda förnuftet har tagit time out hos vissa känns det som om styrelsen bör inrätta ett regelverk då det inte är vi enskilda husägare som äger garagen.
  Då det är väldigt smalt i garagen funkar det inte att Hävda sin yta eftersom man då inte kan öppna sin bildörr…..Håkan

  Svara
  1. admin Inläggsförfattare

   Angående brandskyddsregler finns inga restriktioner så länge man förvarar saker såsom möbler, mopeder, cyklar, kläder etc. Explosiva föremål, gasbehållare och liknande får inte förvaras i garaget. En bil i sig är långt mer brandfarlig än vardagliga föremål. Om någon förvarar saker som inkräktar på grannens yta tar man lämpligen upp detta med innehavaren av garaget. Hjälper inte det så ta kontakt med styrelsen.

   Svara
 6. Ann-Christine Löfqvist

  Jag funderar på att renovera tvättstugan. Är det någon som har erfarenhet av detta, kostnad, tips på bra hantverkare?

  Bästa hälsningar
  Ann-Christine Löfqvist
  Kärrgränd 107

  Svara
 7. Beata och Gregor Dec

  Under helgen blev vi bestulna . 4 st fina sommarhjul försvann från garaget. Observera att garaget var låst.
  Kärrgränd 11.

  Svara
 8. Jeanette Wretman

  Hej,
  Jag undrar om det finns någon, som möjligtvis har kvar gamla originaldörrar till sovrummen, som står och skräpar någonstans? Jag är i så fall intresserad av 1-2 st.

  Vänliga hälsningar,
  Jeanette (Kg 75)

  Svara
 9. Fredrik

  Hej
  Allvarligt vad är det för fel, hur tänker ni ? Att strunta i att stänga sitt garage och lämna porten vidöppen är fruktansvärt respektlöst mot alla andra. Det är väl helt vanligt folkvett, har man plats i ett flerbilsgarage så stänger man igen och låser porten efter sig.

  God jul till alla
  Fredrik

  Svara
 10. Björn Brolin

  Våra bilar har vid ett flertal tillfällen blivit utsatta för sabotage.
  Någon har skruvat i skruvar i framdäcken vilket resulterat i pyspunka.
  Senast skedde det i slutet av förra veckan. Bilen stod då parkerad på den övre garageplan mot längan med med nummer 123-141.
  Vi har givetvis polisanmält detta och de ser allvarligt på detta.
  Troligtvis är det någon i området som i skydd av mörkret gjort detta gräsliga sabotage som i värsta fall kan få allvarliga konsekvenser.
  Är det någon annan som blivit utsatt för något liknande eller som vet något så hör gärna av er.
  Björn Brolin Kgr 147

  Svara
  1. admin Inläggsförfattare

   Hej. Låter verkligen otäckt. Hoppas du kommer på årsmötet den 10 dec, så kan du kanske ta upp detta under övriga frågor. Kanske har någon annan varit med om liknande eller vet något mer. Vi tar också upp det på nästa styrelsemöte.

   Svara
  2. Sanja

   Hej!
   Under senaste veckorna har flera bilar utsatts för skadegörelse på den stora parkeringen mitt i Aidas område.
   Vill be alla att anmäla skadegörelse till polisen.
   MVH
   Sanja

   Svara
 11. Kristofer Asplund

  Natten till lördag 2014-10-04 hade vi (Kg 167) påhälsning av personer som kastade två ägg mot balkongen och skiljeväggen på övervåningen. Är detta något som styrelsen och/eller medlemmarna känner igen? Polisen är förstås underrättad.

  Svara
 12. Bengt Hägglund

  Varning cykelstölder!
  Blev av med min relativt nya cykel under natten till söndag. Den var låst med en vajer runt trappräcket som satt fast i det godkända låset på cykeln.
  Tyvärr hjälpte inte det utan man klippte sonika av vajern.

  Efter att ha pratat med närpolisen idag så fick jag veta att de fått in 5 anmälningar på cykelstölder i området Kärrgränd/Ängsullvägen denna helg!

  Vänliga hälsningar,
  Bengt Hägglund
  kg 195

  Svara
  1. Ramzi Ali

   En har gått på min trädgård och har tagit en stor grön säck fult med retur burkar på lördag 2 mars. De går runt på dagarna och kolla vem är hemma eller inte. Jag har polis anmält detta. Polisen sa ju fler anmäler desto bättre. Min granne blev av med tre cyklar i olika tillfälle. Mina barn letade efter henne men hon försvann.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.